Niet goed, geld terug

Informatie rondom garantie & retour

 

Retourneren:


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Artivue geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@artivue.nl . Wij zullen je het bijbehoren herroepingsformulier mailen wat wij nadat je dit ingevuld hebt, graag via de mail terug ontvangen.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het door jou retour gezonden product  terugstorten.

 

Uitzonderingen retourneren:

Terugzending van producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de producten bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding

 

Het herroepingsrecht geldt niet voor:

1) Diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van  zeven werkdagen.

2) Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk of die van een duidelijk persoonlijk karakter

                                                                                                                                                     

    3) Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 

4) Goederen die duidelijk persoonlijk van aard zijn

 

5) Goederen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

 

6) Goederen die snel kunnen bederven of verouderen

 

 

Garantie:

1) Artivue garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld.

2) De garantietermijn van Artivue komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Artivue is echter nooit verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van producten voor elke individuele toepassing door de afnemer.

3) Deze garantie geldt niet indien:

     a) de afnemer de geleverde producten heeft bewerkt of door anderen heeft laten bewerken.

     b) de geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of onzorgvuldig zijn behandeld of in strijd          zijn met de aanwijzingen of gebruiksaanwijzing van Artivue.

4)De afnemer is verplicht de geleverde producten bij ontvangst te controleren.  Indien het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, dan dient klant direct nadat hij het gebrek heeft ontdekt Artivue daarvan schriftelijk in kennis te stellen. Zie “klachtenprocedure”.

5) Indien Artivue de klacht gegrond acht, worden na overleg met klant de relevante producten hersteld, vervangen of vergoed of met de klant een schriftelijke regeling over de schadevergoeding getroffen, met dien verstande dat het bedrag van de schadevergoeding steeds beperkt is tot ten hoogste het factuurbedrag van het betreffende product.

Iedere aansprakelijkheid van Artivue voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede inbegrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst. 

 

Wil je een artikel retourneren? Neem eerst contact met ons op dan zorgen wij voor een retouretiket. 

 

Identiteit ondernemer:

    Artivue

    De Trompet 1630 

    1967 DB  Heemskerk

    info@artivue.nl
    06-22306696
    KVK 62279920
    BTW NL175020711B03

      Postadres: Merel 83, 1965 EP  Heemskerk