Over Artivue


Bij Artivue kun je terecht voor bijzondere, eigentijdse wanddecoraties die uitblinken in kwaliteit, originaliteit en schoonheid.

 

Tot 2 jaar geleden had ik diverse banen maar ik kon nooit echt mijn draai vinden.

Ik heb als sieradenontwerpster gewerkt en ik heb een opleiding voor Interieurstyliste gevolgd en wilde heel graag weer iets creatiefs doen. Het ondernemen zit in mijn bloed en ik ben mijn hele leven al bezig geweest met het bedenken, ontwerpen en creeëren van mooie dingen. Ik ben gek op patronen, structuur,  mooie kleurcombinaties en op wonen.

 

Dus toen kwam het besluit; Ik ga voor mijzelf werken. Doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

 

Toen ik in een tijdschrift een foto zag van (wat ik toen niet wist) tin tiles wist ik dat ik daar iets mee wilde doen. Het duurde even voor ik erachter was wat ik had gezien maar daarna ben ik er snel mee aan de slag gegaan. 

 

Inmiddels hebben heel wat mensen hun weg naar mijn atelier in Heemskerk gevonden om hun persoonlijke combinatie wandpanelen samen te stellen en heb ik een mooie lijst aan interieurwinkels die mijn wandpanelen verkopen.

 

Mjn missie is om mensen meer te laten genieten van het thuis zijn in hun eigen huis door middel van originele en sfeervolle woonaccessoires.

 

"Artivue adds personality to your home" 


 

Miranda de Koning  Owner of Artivue