Wanddecoratie

 

 


 

Maak van je muur een blikvanger!

 

En nu nog iets leuks voor aan de muur... Ken je dat gevoel? Je huis is helemaal tiptop, je mist alleen nog een originele wanddecoratie. Iets wat de kamer helemaal afmaakt en echt bij jou past. Met de handgemaakte wandpanelen van Artivue haal je een 3-dimensionale eye-catcher van ambachtelijke kwaliteit in huis.

 

De wandpanelen van Artivue zijn stijlvol, chique én stoer tegelijk. Ze worden gemaakt van (deels) recycled staal waarin een patroon is gestanst. Elk wandpaneel wordt met de hand bewerkt en beschilderd, waardoor ze zowel een sierlijke uitstraling als  een robuuste vintage look kunnen hebben.  Je hebt keuze uit 12 verschillende patronen en diverse mooie op elkaar aangepaste kleuren. De gebruikte patronen zijn meer dan 200 jaar oud en nog steeds een lust voor het oog. Je haalt dus altijd een tijdloze blikvanger in huis, waar je niet snel op uitgekeken raakt.  

 

 

Collectie 

Op de website zie je een selectie van alle panelen die wij in ons atelier hebben staan.

Omdat al onze producten met de hand worden gemaakt kan het geleverde product iets afwijken van de afbeelding  die je ziet. Door het snel wisselende verloop van alle uitvoeringen is het voor ons onmogelijk om de foto's voortdurend aan te passen. 

Houdt er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm verschillen.

 

 

Verschillende maten 

De panelen zijn er in verschillende maten:

* Extra large 124x124 cm

* Large 63x63 cm - Mix&Match je eigen set

* Small 29x29 cm - Leuk om te verzamelen!

 

 Met een wanddecoratie van Artivue haal je een origineel "kunstwerk" van Nederlandse bodem in huis.

 

 LET OP! VANAF 1 MEI TOT EN MET 1 AUGUSTUS 2018 ZIJN WE GESLOTEN.

 MAAK OP TIJD EEN AFSPRAAK WANT VOL = VOL