Dutch Vintage Grey Small

Dutch Vintage Grey Small

 

Wandpaneel Dutch Vintage Grey is gemaakt van (deels) recycled staal waarin een patroon is gestanst waardoor er een 3-dimensionale wanddecoratie ontstaat. Elk paneel is handbeschilderd in ons atelier, dus elke uitvoering is uniek.

 

Kleur: Vintage Grey is middengrijs met extra doorgeschuurde plekken

Bewerking: De stalen plaat is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Hierna worden er diverse lagen verf aangebracht in verschillende tinten. Door het geheel uiteindelijk "door te schuren" komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk schilderij. 

Gebruikte verf:  Watergedragen lak, acrylverf en krijtverf. Het paneel heeft een matte en poederachtige uitstraling.

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een houten frame wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.  

Afmeting: 29x29x1,8 cm 

 

 Kleur: Diverse tinten middengrijs

Bewerking:  Dit unieke paneeltje is beschilderd in creme, zwart en grijs.Het geheel is "doorgeschuurd"waardoor alle lagen zichtbaar zijn.

Verfsoort: Krijtverf   

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een plaatje MDF wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.  

Afmeting: 29x29x1,8 cm 

Reageren

Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Views: 1845
  • Leverancier: Artivue
  • Productcode: Dutch Vintage Grey
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 55,00
  • Excl. btw: € 45,46

Tags: Wanddecoratie, Wandpaneel, Small, Dutch, Vintage, Grey, Grijs