Één telefoontje kan alles veranderen

Een paar maanden geleden was ik nieuwe plannen aan het maken voor diverse workshops Resin Art en Acrylic Pouring die ik zou gaan geven maar toen stond opeens alles stil. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij best wel zorgen heb gemaakt want wat nu?

Toen werd ik gebeld door Irene, zij is de eigenaresse van een hotel wat verbouwd werd, alle hotelkamers waren klaar en nu wilde ze de styling afmaken met passende kunstwerken. Het thema was Aarde & Water. Al zoekende op internet was ze mijn muurcirkels tegengekomen en dit was wat ze zocht! Ik heb alle kunstwerken die ik had in de auto geladen en ben naar Velp gereden.

Samen met de eigenaren ben ik door alle hotelkamers gelopen en hebben we goed gekeken naar welke kleuren in welke kamer zouden passen. Ik heb een achtergrond in interieurstyling dus van dit soort opdrachten word ik erg gelukkig! Uiteindelijk ben ik met een (bijna) lege auto weer naar huis gegaan. Ik had nog twee wandpanelen in mijn huis hangen die ook prachtig in één van de kamers zouden passen en daarnaast heb ik nog een aantal schilderijen mogen maken die specifiek op een vloerkleed of op de kleur van het behang in de hotelsuites zijn afgestemd.

Op maat gemaakt

Vorige week ben ik een deel van de bestelde schilderijen gaan brengen en ik moet eerlijk zeggen dat ik het best spannend vond. Ik heb gewerkt met de gewenste kleuren in gedachte maar de manier waarop ik schilder is vrij onvoorspelbaar en tijdens het proces ontstaat er iets waar ik verder mee werk totdat ik tevreden ben met het resultaat. Nu maar hopen dat Irene ze ook mooi zou vinden!

Gelukkig had ik mij geen zorgen hoeven maken, de schilderijen staan geweldig!

En nu?

Door deze superleuke opdracht heb ik meer opdrachten gekegen, werk ik aan het laatste door Boutiquehotel Beekhuizen bestelde wandpaneel, stromen de aanvragen voor privé-workshops binnen en zit ik boordevol nieuwe plannen. Zo zie je maar, laat je niet zomaar uit het veld slaan door een tegenslag, je weet nooit wat er gaat komen.

Oh ja, en inderdaad thuis heb ik nu een lege muur 🙂