Stel je voor, je bent al heel lang op zoek naar mooie kunst voor jouw interieur en nu heb je een schilderij gevonden wat je aanspreekt. Maar voor welk formaat ga je dan?

Als je eindelijk een wanddecoratie hebt gevonden, past het dan wel op de muur die je in gedachte hebt? Dat is een dilemma waar veel mensen mee zitten om vervolgens geen keuze durven te maken. Serieus! De meeste mensen die bij mij langskomen zijn gemiddeld al 2 jaar op zoek naar een wanddecoratie die ze aanspreekt.

Maak het visueel

Er zijn diverse formules en theoriëen om te bepalen welk formaat jouw kunstwerk mag zijn maar het is natuurlijk veel prettiger als het visueel gemaakt kan worden.

In mijn atelier kwam een stel wat al heel lang een kunstwerk zocht. Ze vonden mijn epoxy schilderijen erg mooi maar konden niet besluiten welk formaat. Ik zou een schilderij voor ze maken afgestemd op de kleuren van hun interieur dus wat betreft het formaat hadden ze vrije keuze. Ik heb vervolgens 3 verschillende formaten schilderijen op de betreffende muur gephotoshopt zodat ze konden zien welk formaat het beste zou zijn. De keuze werd een rond epoxy schilderij van 90 cm doorsnede.

Kleur

Ik kreeg wat foto’s van het interieur en een kleurbepalend stukje behang en ben daarmee in gedachte aan het werk gegaan. Voor mij blijft het een bijzonder moment als het dan klaar is en de opdrachtgever komt het schilderij bekijken. Inmiddels hangt de epoxy muurcirkel op zijn plek en ze er erg blij mee.

Zit jij met hetzelfde probleem? Wil je advies betreffende een kunstwerk en wil je iets naar jouw wens laten maken? Kom langs in mijn atelier en ik denk graag met je mee.

Bel mij op 06 22 30 66 96 of mail naar info@artivue.nl  dan maken we een afspraak.