ARTIVUE WORKSHOPS   & BENODIGDHEDEN

 

Workshop Acrylgieten: €50,- inclusief alle materialen.

Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen alle materialen en gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen” maakt.
Kijk hieronder hoe je zelf je workshop kan samenstellen. Je start  met de basiscursus, en dan ben je al ‘verslaafd’…

Reserveer snel door hier te klikken!

Webshop Materialen

Wie een workshop heeft gevolgd bij mij, weet dat ik er van hou om niet alleen met de meest praktische materialen te werken, maar ook met de beste. Wil je zelf aan de slag? Koop dan in mijn webshop de meest geschikte benodigdheden voor Acrylgieten en Epoxy Art . En..giet lekker thuis, of kom bij mij op m’n atelier werken op één van de inloopdagen. Wel even reserveren, want ook dan neem ik alle tijd voor kleine groepjes. Tot snel!

Bij orders vanaf € 99 is verzenden gratis! Afhalen kan natuurlijk ook

Kan het toch niet laten: wat enthousiaste geluiden van mensen die bij mij op cursus zijn geweest:

Vandaag een super leuke, gezellige en goed verzorgde workshop Acrylic Pouring gevolgd.
De vriendelijke en professionele ondersteuning en goede producten maakt dat ik hier zeker nog een keer terugkom en iedereen kan aanraden. Was echt top, dank je wel Miranda voor je goede begeleiding en zorgen!!

Karin Breeker

Vandaag een workshop Liquid Paint Pouring gedaan.
Geweldige dag gehad. Miranda gebruikt kwalitatief uitstekende materialen en heeft goede kennis van zaken. Buitengewoon gastvrij ontvangen en veel plezier gehad met elkaar. Wij komen beslist nog eens terug. Dankjewel Miranda

Dorien Brockhoff-Janse

Absolute aanrader, deze workshop Acrylic Pouring bij Artivue.

Wat een verwennerij dat alles zo goed voorbereid is: van de opbouw van de les tot de verzorging van alle materialen. Mooie demo’s  en zelf lekker aan de slag.

Fijne werkplek en goede begeleiding. Miranda weet echt waar ze het over heeft en biedt een ongedwongen en gezellige sfeer met de ruimte om te experimenteren.

Heel fijn! Echt een kadootje voor jezelf (of voor iemand anders)

Iris Depassé

Miranda is een enthousiaste vakvrouw met oog voor detail en schoonheid en ook nog een gezellige gastvrouw.

Els Vegter