Webshop

Wees er snel bij, van elk schilderij is er maar één!

Mijn nieuwste 6 schilderijen:

Resultaat 1–6 van de 59 resultaten wordt getoond

Mijn passie

Kleur, patronen en structuren

Stoere stijl

Creatief, meedenkend, enthousiast, kritisch, perfectionistisch,en vindingrijk, dat zijn een paar woorden die op mij van toepassing zijn. Ik bedenk, ontwerp en maak unieke wanddecoraties en woonaccessoires voor iedereen die houdt van een persoonlijke, stijlvolle en een tikkeltje stoere stijl.

Styliste

De afgelopen jaren heb ik heel veel mensen in mijn atelier ontvangen die op zoek waren naar een passende wanddecoratie. Ik denk graag mee en met mijn achtergrond als interieurstyliste /dessinontwerpster adviseer ik graag. Niets is een mooiere beloning dan achteraf een foto te krijgen van hoe mijn werk in jouw interieur hangt!

 

Meedenkend

Ook werk ik graag samen met bijvoorbeeld interieurstylisten of projectinrichters die een bepaalde sfeer of doel voor ogen hebben. Door mijn creativiteit, grote materiaalkennis en vindingrijkheid kan ik vaak tot bijzonder gebruik van materialen komen.

 

I N S P I R A T I E

Mijn inspiratiebronnen! Ik laat me inspireren door alles wat me opvalt, van edelstenen, aardlagen, planten en insecten tot aan een satellietfoto . Maar ook van alles wat sprankelt word ik blij, er is zoveel moois te zien!
Laat je ook inspireren en kijk eens in mijn winkel voor nog veel meer moois.

Wil je de hele collectie bekijken of advies? Bel of mail me voor een afspraak in mijn showroom.

15 + 12 =