Maak je huis
persoonlijk met een unieke wanddecoratie
of woonaccessoire

WELKOM IN DE WERELD VAN ARTIVUE!
MEER KLEUR IN JE INTERIEUR?

Miranda de Koning

Met een passie voor kleur, patronen en natuur en de enorme behoefte om mooie dingen te maken, creëer ik vanuit mijn intuïtie. Ik kan mij verliezen in het spel met verf, kleur en structuur maar kan ook genieten van de bijzondere uitkomst hiervan. Ik hoop dat mijn werk tot je verbeelding spreekt! Meer lezen over mij? Klik hier.

HANDGEMAAKT EN UNIEK:  EPOXY KUNSTWERKEN, GLOSSY WOONACCESSOIRES EN RONDE WANDPANELEN

INTERIEURACCESSOIRES, WANDDECORATIES, ORIGINELE  FLOW-ART KUNSTWERKEN

Go with the flow, alles is energie. Als je deze “flow” zijn gang laat gaan ontstaan er prachtige dingen en gaat de energie stromen.

Het explosieve, spannende resultaat ontstaat wanneer je Acrylverf mixt met diverse mediums waardoor de verf gaat stromen en er zo een uniek, onvoorspelbaar en krachtig abstract kunstwerk gecreëerd wordt. Kleur- en materiaalkeuze en de gebruikte techniek zijn belangrijk maar onverwachte factoren spelen ook een rol. Zo blijft niet alleen het creëren spannend, maar ook het eindresultaat! Kies uit schilderijen van verschillende groottes en stijlen, of een uniek epoxy woonaccessoire. En: absoluut ‘one-of-a-kind’!

 

Wil je mijn werk in het echt zien of heb je advies nodig? Kom gerust langs in mijn atelier en maak een afspraak via info@artivue.nl of bel 06 22 30 66 96

 

 

Basis workshop Acrylgieten

Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen alle materialen en gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen” maakt.
Je start  met de basiscursus, en dan ben je al ‘verslaafd’…

Reserveer snel door hier te klikken!

Workshops Resin Art

Ben je nieuwsgierig naar schilderen met epoxy? Kies dan uit twee superleuke workshops:de ‘Masterclass Workshop Resin Art’ in mijn eigen atelier of de ‘Creative Epoxy Workshop’ die ik geef bij Mr Boat. Klik op de links voor meer informatie, en hopelijk tot snel!

Ben je ook nog geïnteresseerd in een workshop ‘Acrylgieten’? Kijk dan op de workshop pagina.

BEZOEK ARTIVUE INSTAGRAM

[instagram-feed]

BEZOEK ARTIVUE FACEBOOK

BEZOEK ARTIVUE PINTEREST

Ja, ik wil graag naar de showroom komen!

8 + 15 =