Maak je huis
persoonlijk met een unieke wanddecoratie
of woonaccessoire

WELKOM IN DE WERELD VAN ARTIVUE!

WOW!! WE HOUDEN EEN MEGA ATELIER OPRUIMING! SHOP NU EXCLUSIEVE WANDPANELEN EN WOONACCESSOIRES VOOR SUPERSCHERPE PRIJZEN

Miranda de Koning

Met een passie voor kleur, patronen en natuur en de enorme behoefte om mooie dingen te maken, creëer ik vanuit mijn intuïtie. Ik kan mij verliezen in het spel met verf, kleur en structuur maar kan ook genieten van de bijzondere uitkomst hiervan. Ik hoop dat mijn werk tot je verbeelding spreekt! Meer lezen over mij? Klik hier.

HANDGEMAAKT EN UNIEK:  EPOXY KUNSTWERKEN, GLOSSY WOONACCESSOIRES EN RONDE WANDPANELEN

INTERIEURACCESSOIRES, WANDDECORATIES, ORIGINELE  FLOW-ART KUNSTWERKEN

Go with the flow, alles is energie. Als je deze “flow” zijn gang laat gaan ontstaan er prachtige dingen en gaat de energie stromen.

Het explosieve, spannende resultaat ontstaat wanneer je Acrylverf mixt met diverse mediums waardoor de verf gaat stromen en er zo een uniek, onvoorspelbaar en krachtig abstract kunstwerk gecreëerd wordt. Kleur- en materiaalkeuze en de gebruikte techniek zijn belangrijk maar onverwachte factoren spelen ook een rol. Zo blijft niet alleen het creëren spannend, maar ook het eindresultaat! Kies uit schilderijen van verschillende groottes en stijlen, of een uniek epoxy woonaccessoire. En: absoluut ‘one-of-a-kind’!

 

 

WALLPAPERS & PRINTS

Creëer de sfeer die bij jou past met een unieke print of wandvullend behang van Artivue. Al onze afdrukken zijn gemaakt van originele door Artivue gemaakte kunstwerken of van foto’s gemaakt door een van onze co-partners. Maak een keuze uit onze collectie bijzondere onderscheidende wanddecoraties. Natuurlijk prachtig in elk huis maar ook zeer geschikt voor horeca-gelegenheden of kantoor- en bedrijfsruimtes.

 

WORKSHOP?

Go with the flow and lets make some art!

 

“Spelen” met Epoxy-hars is leuk en verrassend en de mogelijkheden zijn eindeloos!
Doe mee met één van mijn creatieve workshops Resin Art bij Mr.Boat en leer alles wat je weten moet over werken met epoxy en over de gebruikte materialen en benodigdheden.
Klik  hier voor meer informatie.

 

BEZOEK ARTIVUE INSTAGRAM

[instagram-feed]

BEZOEK ARTIVUE FACEBOOK

BEZOEK ARTIVUE PINTEREST