Iedere Artivue muurcirkel of schilderij  is bewerkt met verf, pigmenten, liquid gold, mediums en soms met epoxy-hars.

Door het gebruik van meerdere lagen epoxy komen de kleuren en glans- schakeringen nog dieper en levendiger uit. Een explosief en wervelend kunstwerk om je wand mee te decoreren. Én elk stuk is uniek! Oplage: 1 .

Combineer meerdere wandpanelen met elkaar en creëer je eigen wanddecoratie.

Wil je meer van mijn werk zien? Kijk op mijn Pinterest pagina

Helaas neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan. Ik ben allergisch geworden voor Epoxy-hars en maak daardoor geen nieuwe epoxy schilderijen meer. Natuurlijk zit ik niet stil en ben ik nieuw werk aan het maken. Wil je mijn ontdekkingsreis volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, die vind je hier.

 

 

Zie je op de website een schilderij wat je graag wil hebben? Je kan het natuurlijk gewoon bestellen. Schilderijen tot 66 cm kunnen zonder probleem worden verzonden. Alle schilderijen groter dan 65 cm kunnen vanwege de hoge verzendkosten en de kwetsbaarheid van de schilderijen bij voorkeur worden afgehaald in Halfweg. Wil je het toch op laten sturen? Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Mail naar info@artivue.nl of bel Miranda op 06 22 30 66 96

 

 

 

Ja, ik wil graag met je afspreken om de collectie te bekijken!

2 + 10 =

Je kunt altijd je aankoop herroepen of retourneren (maatwerk uitgesloten). Gebruik hiervoor het herroepingsformulier of het retourformulier.