ARTIVUE WORKSHOPS

Met veel plezier heb ik vele cursisten mogen ontvangen maar helaas, ik geef (voorlopig) geen workshops meer

Workshops Resin Art

Wil je leren “schilderen” met epoxy-hars? Tijdens mijn workshop leer ik je alle basisbegrippen en leer je veilig werken met epoxy. Ik werk alleen met kleine groepjes van 4 personen zodat iedereen voldoende aandacht krijg.

De nadruk ligt op het werken met diverse pigmenten en “schilders”technieken. Mijn expertise is kleurgebruik, mooie effecten en compositie.

 

Update: Er worden geen workshops meer gegeven.

 

 

 

 

 

Basis workshop Acrylgieten

 

Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen alle materialen en gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen” maakt. Wij werken met een door mijzelf samengestelde gietmix voor het mooiste resultaat. Je mag een paar proefpaneeltjes en 2 schilderijen maken.

Update: Er worden geen workshops meer gegeven.

 

 

 

13 + 7 =

Kan het toch niet laten: wat enthousiaste geluiden van mensen die bij mij op cursus zijn geweest:

Vandaag een super leuke, gezellige en goed verzorgde workshop Acrylic Pouring gevolgd.
De vriendelijke en professionele ondersteuning en goede producten maakt dat ik hier zeker nog een keer terugkom en iedereen kan aanraden. Was echt top, dank je wel Miranda voor je goede begeleiding en zorgen!!

Karin Breeker

Vandaag een workshop Liquid Paint Pouring gedaan.
Geweldige dag gehad. Miranda gebruikt kwalitatief uitstekende materialen en heeft goede kennis van zaken. Buitengewoon gastvrij ontvangen en veel plezier gehad met elkaar. Wij komen beslist nog eens terug. Dankjewel Miranda

Dorien Brockhoff-Janse

Absolute aanrader, deze workshop Acrylic Pouring bij Artivue.

Wat een verwennerij dat alles zo goed voorbereid is: van de opbouw van de les tot de verzorging van alle materialen. Mooie demo’s  en zelf lekker aan de slag.

Fijne werkplek en goede begeleiding. Miranda weet echt waar ze het over heeft en biedt een ongedwongen en gezellige sfeer met de ruimte om te experimenteren.

Heel fijn! Echt een kadootje voor jezelf (of voor iemand anders)

Iris Depassé

Miranda is een enthousiaste vakvrouw met oog voor detail en schoonheid en ook nog een gezellige gastvrouw.

Els Vegter